”Multumim pentru implicarea civica!”

A fost unul dintre mesajele cu efect „Wow”. Știți, acele mesaje scurte, pe care trebuie să le citești de câteva ori să îți vină să crezi. Și asta chiar dacă au câteva cuvinte doar.

Mesajul wow al zilei a fost ”Multumim pentru implicarea civica!” si poza de mai jos.

DISPECERAT PRIMARIE ALBA

Haideți să vă zic povestea: prin ianuarie am fost de dimineață la bazin. Prima și, credeam eu, ultima oară. Pentru că la bazin nu sunt prize pentru uscătoare de păr, lucru foarte frustrant când trebuie să ajungi la 8 fix la birou. (Postarea completă aici).

Am scris și am dat uitării povestea. Până în acest weekend. Când am primit pe pagina blogului mesajul de mai sus. Dispeceratul Primărieri din Alba s-a autosesizat se pare, a remediat problema și m-a și informat legat de asta. O informare scurtă și la obiect, cu un smiley face la final care, așa cum s-a demonstrat,  dă mesajului impactul unei convorbiri față în față. Altfel spus, a fost aproape cum aș fi stat de vorbă cu cineva amabil la un ghișeu. 

E greu de spus ce mă bucură mai mult… Să fie faptul că acum voi putea merge dimineața la bazin, dat fiind faptul că înotul și bicicleta sunt singurele sporturi permise în viitorul apropiat? Să fie mândria de albaiulian că la noi în oraș autoritățile ascultă cetățenii și știu să adapteze comunicarea în funcție de canalul pe care a sosit? Sau poate gândul că stă în puterea noastră să schimbăm ceva, că suntem parte din comunitate și că împreună cu ea putem face lucrurile mai bune.

Mai spuneți-mi voi un oraș unde Primăria citește blogurile cetățenilor de rând și se autosesizează pentru a rezolva problema!

Zău că mi-am început săptămâna zâmbind! 🙂

4 thoughts on “”Multumim pentru implicarea civica!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *