Pușchi – pușchi – bang – bang

Vă amintiți jocurile copilăriei când băieții se jucau cu puștile, iar fetele cu păpușile? Când crești, lucrurile nu diferă prea mult: fetele sunt entuziasmate să meargă la shopping, iar băieții ar da orice pentru un meci de… airsoft!

 

Dar uneori rolurile se întrepătrund. Mai vezi câte un nefericit târât prin mall, cărând papornițe de cumpărături în ambele mâini. Iar astăzi, s-au semnalat prezența a 3 domnițe care învățau să mânuiască o armă de airsoft. Desigur, noi le numeam generic „puști”, dar băieții le găseau ușor diferențele atribuindu-le etichete care semănau cu nume de formule chimice „AEG”, „M5” etc.

Dar trecem peste scepticismul cu care am plecat că deh… eram la teambuilding! Trecem și peste căldură și peste echipamentul care nu ne avantajează deloc trăsăturile feminine. Începem cu instrucțiunile. Regulile sunt foarte importante! Urmează câteva exerciții care ne pregătesc pentru jocul final: capture the flag. 

air soft alba iulia 2

Nu știu când s-a întâmplat… probabil undeva între dezamorsarea bombei și eliberarea lui El Chapo… m-am trezit târându-mă în niște ruine de fabrică dezafectată, cu o vânătaie 3D pe un braț și broboane de sudoare curgându-mi pe sub ochelarii de protecție. Fă strategii, atincipează mișcările adversarului, asigură-te că arma ți-e încărcată! Jocul te prinde. Nu mai contează că ești băiat sau fată, ești soldat! Ne dăm seama că șefu-i șef că și aici gândește cele mai bune planuri de atac și că povestea Ecaterinei Teodoroiu e încă vie, pentru că cel mai curajos atacant e colega de la recepție, Ana. Învățăm că uneori creativitatea debordantă nu e cel mai util lucru și că un ospătar poate să aibă o țintă mai bună decât un bucătar care a făcut armata. Dar cel mai important lucru pe care îl recapitulăm este că, în airsoft, la fel ca într-un hotel, poți duce la îndeplinire o misiune doar dacă lucrezi în echipă! 

air soft 4 air soft alba 3air soft 5air soft 6 airsoft

Gata, nu vă spun mai multe. Mergeți și singuri să vedeți! Mulțumim, Air Soft Super Daddys pentru această zi și vă anunțăm de pe acum că ne vom revedea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *