5 lucruri pe care să le ai la Electric Castle

La EC lumea se simte bine. Te încarci cu o energie fantastică să vezi câteva mii de oameni care sar și dansează fără să țină cont de vreme. Experiență de trăit măcar o dată în viață!

Totuși, pentru a avea un grad mai ridicat de confort și pentru ca Electric Castle să nu fie doa „un loc scump unde să te… plimbi” (vorbiți cu Nicu pentru citatul original), e bine să ai cu tine următoarele chestii:

1. Pelerina de ploaie

 

elctric castle 2016 (2)
Mult timp am crezut că în Padiș plouă cel mai mult. Apoi, am descoperit Scoția. Acum știu: la Electric Castle sunt cele mai multe precipitații! Așadar musai să ai (măcar) o pelerină!

 

2. Cizme de cauciuc

elctric castle 2016 (3)
Să te prindă festivalul în balerini e ca și cum te-ar prinde viscolul în Șureanu cu cauciucurile de vară. Ghete, bocanci… acceptabil. Dar cu cizmele de cauciuc nu dai greș!

3. Acoperiș „solid”

elctric castle 2016 (5)
La cort pe ploaie e aproape ok… o noapte. Cu cort bun! Și sac de dormit pe măsură! Dar la ploaia de la EC trebuie să ai un backup cu 4 pereți și un acoperiș. Sau măcar acoperișul…

4. Frontală

electric castle 2
Pentru că petrecerile sunt noaptea, iar scenele sunt multe, nu-ți uita lanterna acasă! Chiar dacă stai într-un singur loc, tot vei avea nevoie de ea când îți vei căuta mașina în parcare!

5. Carnețel de notițe

electric
Cei de la Boiler Events știu să organizeze un festival. Știu să facă magie! Am scris în 2014 despre „10 motive pentru care Electric Castle e cel mai tare festival din România” și m-am bucurat să văd că anul acesta s-au autodepășit! Desigur, mai sunt și aspecte de îmbunătățit (gen parcarea pe care plătești 15 lei însă nu ai loc unde să lași mașina). Dar cele mai multe aspecte sunt de scris în carnețel și învățat. Jos pălăria! Mândri că astfel de eveniment se organizează în România!

Poze: Electric Castle

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *