Să încercăm

Acum câteva luni, am dat peste o postare sponsorizată de Jack Daniel’s: THIS SEPTEMBER, WE CELEBRATE THOSE WHO DO IT THEIR WAY. Pe scurt, o invitație de a scrie povestea ta autentică. 

Cum scrisul și Jack sunt două pasiuni ale mele (la finalul postării mai multe detalii despre asta), am schițat rapid câteva fraze. Era povestea despre cum e să fii „șef la marketing și șef la clowni” în același timp (așa m-a descris un copil de curând, și-am luat-o ca pe cea mai bună caracterizare). A fost o „pauză de scris” de 20 de minute care ar fi rămas uitată, dacă nu aș fi primit după câteva săptămâni un mail. Surpriză! Am câștigat premiul 2 la concurs. Mi-au trimis un pachet frumos împachetat, care includea și o sticlă de colecție Frank Sinatra (că tot ar fi împlinit 100 de ani în 2015) și o invitație de a fi membru în Jack Daniel’s Country Club. Cred că prietenii care m-au colindat anul acesta au fost cei mai fericiți de acest premiu!

Acum e momentul să nu vă grăbiți la concluzii. Povața acestei povești este alta. De obicei nu particip la concursuri. Comoditate și acel „sigur nu câștig”. Așa e și în viață când se întrezărește o oportunitate. Primul reflex: vrei să muți munții din loc. Apoi te gândești că e prea mult de muncă și că oricum șansele de izbândă sunt minime. Și zici „Neeeh, data viitoare”… Dar șanse minime sunt mai bune decât decât nule! Așadar povața este să încercăm. În 2016, să nu ocolim oportunitățile! Să nu căutăm scuze, să căutăm timp și energie! Pentru că, cine știe, poate revelionul viitor ne va găsi… într-un club exclusivist! 😉

Să fie un an NOU!

jack daniels (2)jack daniels (5)

*Deși consum whiskey rar și foarte rar, iar atunci doar cât e nevoie pentru a umezi un cub de gheață, de brandul Jack Daniel’s m-am îndrăgostit în august 2011. Atunci l-am vizitat la el acasă, în Lynchburg, Tennessee. Nu a fost ideea mea să ajungem acolo, dar cel care a propus excursia are recunoștința mea veșnică! Am făcut turul distileriei, i-am ascultat povestea,  ne-a vrăjit PR-ul. Iar de atunci, logoul negru cu fonturi albe este între preferatele mele! (Povestea din Nashville o puteți vedea aici)

jack daniels

 

Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 8 =