A fost prea vară

Mi-am luat “La revedere” de la vara aceasta dintr-un tren ce ma aducea de la mare. A fost o vara prea scurta, in care timpul a fost topit de catre temperaturile prea mari. Da, vara aceasta a fost prea vara!

Dar vara aceasta a fost buna cu noi. Si cu mine. M-a invatat multe.

  • A fost vara care m-a invatat ca o calatorie nu este pentru a descoperi alti oameni sau alte locuri, ci a te descoperi pe tine. Iar cel mai bine poti face asta prin oamenii pe care ii cunosti. Niciun om nu iti iese in cale intamplator.
  • A fost vara in cand am lucrat prea mult, insa asta m-a invatat ca atunci cand parasesti biroul, sa o faci si fizic si mental, dar mai ales emotional.
  • A fost vara care m-a invatat ca nu trebuie sa asteptam Anul Nou sau zile de nastere pentru a lua decizii importante, ci putem hotari o schimbare oricand suntem pregatiti.  Trebuie doar sa descoperi ce vrei cu adevarat.
  • A fost vara care m-a invatat sa fug de elementul familiar si de toate asociatiile sale pentru a putea gandi mai clar la trecut, la prezent si la viitor.
  • A fost vara cand haosul a fost ordonat.

Si au fost momente frumoase si momente mai putin frumoase, dar rasfoind jurnalul ultimelor 3 luni revad cu drag aceasta vara… prea vara!

 

Pe tine ce te-a invatat aceasta vara?

vara prea vara (3)
Rasarit in Vama. 30.08.2015
Poza 1: Ioana Avram

One thought on “A fost prea vară

  1. Am invatat sa ma asigur că am scuturat bine pantalonii de nisip si scoici inainte sa ii iau pe mine si sa ma urc pe motocicletă pentru un drum-maraton de 6 ore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *