Mirajul concediilor în străinătate

Scriu tot despre concedii… sunt de sezon. Poate mai sunt indeciși care nu au planuri și îi ajut să se hotărască.

Avem tendința de a fugi. Cât mai departe de casă, să scrie la check in o destinație cât mai exotică, parcă ăsta ar fi argumentul ce ne aduce relaxarea.

Eu am fugit de această dată în Vamă. Aia de care zic atâția că ”nu mai e ce-a fost”. Nu știu ce a fost. Nici nu mă interesează. Mie mi-a plăcut așa cum am găsit-o. O plajă nu tocmai curată, însă unde nu venea nimeni să-mi vândă porumb fierbinte sau gogoași înfuriate. Puteam dormi sau citi pentru că nu auzeam ”a fost ora 11:00, urmează la Europa FM…”. Nu erau fițe, nu erau șezlonguri, pe alocuri nu erau nici costume de baie. Nicio regulă.

Sunt povești din vacanță în care nopțile se petrec în cluburi pretențioase sau pe faleze luxoase. Poveștile noastre au fost spuse pe nisip lipicios, pe borduri prăfuite sau pe scene folk. Și au fost niște povești prea frumoase să le uităm prea curând.

Așadar, înainte să fugi, încearcă și o destinație mai apropiată. S-ar putea să ai o surpriză plăcută.

Câteva poze, poate vi se face poftă. Mie mi se face dor…Vama Bulgaria (38) (1024x683) Vama Bulgaria (48) (1024x683) Vama Bulgaria (59) (1024x683) Vama Bulgaria (422) (1024x683)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − 11 =