La Dumitra e berea ieftină

Ne-am întâlnit destul de târziu, pe la 7 şi jumătate, pentru o tură la care nu-i ştiam foarte bine destinaţia. Argumentul care ne-a făcut să ne decidem: “La Dumitra-i bere ieftină”. Ionuţ şi Dani făcuseră traseul ăsta cu doar 2 zile înainte şi la cât l-au lăudat am zis să-l încercăm. 
Am pornit 5: eu, Ionuţ, Dani, Vasile şi Ciapci, acesta din urmă renunţând pe parcurs. Am pornit din centru, am luat-o pe lângă sediul Supremia până în Teleac iar de acolo a început urcuşul: mai întâi pe asfalt apoi pe drum pietruit.A urmat o coborâre până-n sat care băieţilor li s-a părut minunată, mie foarte de periculoasă. Totuşi, pe parcursul turei, am descoperit cum câinii de stână pot să îţi dea tare mult curaj pentru coborâri extreme. Din Dumitra am luat-o prin luncă până am ieşit în Totoi, şi de acolo direcţia Alba. În total vreo 35 km. 
Am avut parte de peisaje superbe, apus pe vârf de deal, pană în mijlocul pustietăţii. Desigur că am avut cum să schimbăm camera, că doar Ionuţ a fost cu noi. Şi Ionuţ e gata oricând! Se cere aici link catre aventura din 2009
Greu la deal

Poză cu apusul

Altă poză cu apusul

Ionuţ nu are chef de poze cu apusul. Îi facem poză de ciclist

Plăcuţa de la bodega din Dumitra. E rezervată!

Ultimele 4 timişorence. Note to self: învaţă să bei bere!

Printre baloţii de fân

Asta în timp ce unii se plângeau de cât de obosiţi sunt după servici

Abandonăm bicicleta să dăm o mână de ajutor 

Ochelari. Model anti muscă

One thought on “La Dumitra e berea ieftină

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + four =