In Evarza e… varza!


Un nou sfarsit de saptamana, o noua recenzie.

Astazi am incercat si eu Evarza. Eram curioasa sa vad cum arata acest local care stie sa capitalizeze din plin retelele sociale. Locul, destul de usor de gasit dupa poarta pacifista, arata bine. O casa veche, nu foarte amenajata, dar primitoare. Intr-o anexa tip “cort de nunta” se intalneau greierasii. Ca doar era seara muntomanilor.

Atmosfera era aceea a unei sali de mese de la o cabana din varf de munte. Totusi, era mai mult zgomot decat muzica. Vreo 8 chitaristi + muzicute + tamburine. Fiecare in legea lui. Pe principiul “Eu stiu sa cant la chitara si o sa va arat acest lucru, fie ca vreti, fie ca nu!”, se cantau 3 slagare diferite in acelasi timp. Pai cum sa nu ma apuce durerea de cap?! M-am retras dupa o ora si ceva.

La iesire, regretam ca nu am profitat de una din mesele mai linistite din celelalte camere. In plus, erau atatea fete cunoscute… Sunt sigura ca pe cel putin un sfert din oamenii de acolo i-am mai vazut la un moment dat, cel mai probabil prin munti.

2 thoughts on “In Evarza e… varza!

  1. Draga Iulia,

    Ne bucuram ca ai trecut pe la noi. Ne pare rau insa ca parerea pe care ti-ai facut-o este una usor negativa. Da, stim seara de vineri, stim haosul ce s-a creat din cauza exuberantei chitaristilor. Promitem insa sa facem tot posibilul nu se mai repete. In urma cu o saptamana ne-am lovit de eceeasi problema si am rezolvat-o pertial, deci stim ce avem de facut sa o rezolvam total.
    Intre timp te invitam sa mai treci macar prin blogul barului, astfel vei ramane conectata cu ceea ce se intampla in el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × five =