ultimate survival… in Carpati

Este o emisiune pe Discovery: Ultimate Survival. Nu ma uit la ea pentru ca mi se pare ca nu voi ajunge niciodata sa fac ce face omul acela. Vorba aia… am fost odata sechestrata in munti: am preferat sa slabesc 4 kg decat sa mananc tampeniile pe care le recomanda el.

Dar acum… pam paraaaam… omul este in Carpati. Care pretinde ca ar fi o zona foaaarte periculoasa. De ce? Sunt ursi, pe care bineinteles tot oamenii ii imblanzesc de se apropie de civilizatie. Sunt prapastii periculoase… adica niste defrisari masive, iar el face referire la “o lama care a taiat pamantul”. Ati ghicit, tot homo sapiens sapiens vinovat! Mai merge in ceva pestera… nu e chiar Pestera Muierii dar nici Cioclovina! Si finalul apoteotic, cand este salvat pentru ca aude sunet de arma si stie unde e civilizatia. Concluzie: braconajul este “the ultimate survival”.

Totusi, cred ca emisiunea asta e pozitiva. Promoeaza singura specie de turism care prinde bine la noi. Specie dupa care nu vom avea niciodata reclamatii: turismul rural, eco turismul sau cel de aventura. Oricum i-ai spune, e turismul unde drumurile proaste sunt un avantaj, unde lipsa utilitatilor si a tehnologiei e ceea ce atrage, unde conditiile proaste de cazare sunt “un must”. Cred ca asa ar trebui sa se promoveze turismul: Romania, toujour sauvage!

Incercand sa vad cine totusi crede nebuniile astea , am intrat la ei pe site. Highlight: “Clothingless crossing“. Stafful Discovery foarte destept la capitolul largirea audientei: avem pe de o parte barbatii ce iau lectii de masculinitate, si pe de alta parte femeile care balosesc la Bear in fundul gol!

Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + nineteen =