Madonna si Romania, simply surprising!

Impresie generala: Madonna ca Madonna, romanii ca romanii!

Pe modelul concertului Sting, am ajuns si eu la concert la Madonna. Andreea m-a sunat la lucru sa ma anunte ca are o invitatie in plus. De la birou la bahaos! 🙂

Ne-am intalnit la ora 18:30. Am ajuns la locurile noastre pe la 20:00. Asta pentru ca nu era niciun marcaj de genul “in directia aceasta spre Sectorul A” si nici prea mult staff care sa te ghideze. Eram condusi ca oile spre tarcuri.

Diva a inceput showul pe la 10 fara ceva… nu s-au lasat romanii si au inceput huiduielile ca de ce dureaza atat. Adevaru adevarat, e ca au exagerat cu asteptatul. Asta pentru ca nu era muzica, DJul care s-a agitat putin la inceput a plecat… practic 2 ore no entertainment.
Show-ul a fost demn de Madonna. Coregrafia perfecta, costume superbe, dansatorii la nivelul de sus. Madonna arata extraordinar la varsta ei si se misca pe masura. Si cu toate acestea a reusit sa mai adune un set de huiduieli. Cand a introdus o parte cu dans si muzica tiganeasca. Momentul a fost foarte bine pregatit, bruneta creata se misca intr-un fel…. Aaarrrr… Dar mesajul transmis a starnit controverse: est europenii discrimineaza!

Momentele mele preferate au fost tributul adus lui Michel Jackson si agitatia de la final, cand atmosfera s-a incins la maxim.

One thought on “Madonna si Romania, simply surprising!

  1. Chiar daca nu sunt fan Madonna cred ca mi-ar fi placut sa vad concertul asta…Sper ca te-ai distrat trecand peste chestiile naspa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × three =