Turism in Bucuresti


La management am invatat ca prima parte dintr-un proiect/ strategie/ etc este identificarea problemei. Urmeaza gasirea alternativelor, analiza lor si alegerea celei mai bune. Abia apoi iplementare si feedback.

Citeam despre un master plan de dezvoltare a turismului in Bucuresti. Idei bune, fezabile, utile… Iata uite! Nu doar ca au identificat problema, au ajuns pana la partea cu alegerea celei mai bune solutii. Inca 2 pasi si facem din Bucuresti oras turistic! Dar nuuuu… asa usor?! Cred ca lor nu le vine sa creada ca au gasit solutia… sau nu au curajul sa puna piciorul in prag si chiar sa faca ceva. Asa ca le ramane sa complice treburile.

Acum fac circuite tematice cu tema Ilie Nastase. Vorba celor de la stand up: Asta e grija strainilor sa ne intrebe: “Voi chiar ati avut odata un roman care a fost locul 1 la tenis?!”. Si exact pentru asta ar veni ei in Bucuresti… Si o alta adaptare de la cei de la Glendale Cafe: “Sa iti imaginezi ca turistii ar veni sa vada unde se antrena Ilie Nastase in loc sa viziteze locurile copilariei lui Van Gogh e ca si cum ai spera ca Poiana Brasov ar fi libera de sarbatori pentru ca toti turistii au ales Muntii Dobrogei”.

One thought on “Turism in Bucuresti

  1. Bine acuma, un tur intreg dedicat doar lui Nastase e mai greu de facut. Dar un tur bazat pe sport se poate face. Ilie a fost primul numar 1 ATP, nu doar un numar 1. Apoi probabil se poate pune sala in care s-a antrenat Nadia. Si terenul pe care a jucat Hagi. Sau parcul in care s-a antrenat Gabi Szabo. Sau lacul pe care au vaslit Patzaichin sau Lipa. Piscina folosita de Razvan Florea. Sacii loviti de Leu, Doroftei si Vastag. Aparatele Andreei Raducan, Laviniei Milosevici sau Catalinei Ponor. Si nu in ultimul rand tabla de antrenament a Dariei Visanescu – campioana europeana si mondiala la sah la doar 10 ani. Deja parca se mai aduna de un tur, nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 3 =