Interviu Dan Puric

Din interviul de pe Front News:

Cum arata Romania prin ochii lui Dan Puric?

Romania este o tara sangeranda, este o rana. Are o populatie bezmetica la suprafata, chinuita, distrusa. Iata ca din randul tineretului sunt soldati ai populatiei bezmetice, aceasta ultima invazie a poporului roman, este facuta de populatia Romaniei, sunt vorbitori de limba romana care ne inconjoara. Romania incearca sa se ridice, sa reziste la noul val care vine acum. Cum e sa mananci Danone peste tot? Nu am nimic cu firma respectiva. Dar am inceput sa fim nostalgici dupa iaurtul lui Ceausescu. Avea o idiotenie luminoasa, pe cand acum vad o patologie a firii. L-au intrebat pe Nichita Mihalkov ce l-a invatat cenzura comunista si a zis ca a invatat sa vorbeasca despre dragoste fara sa isi arate organele genitale. Am inceput sa fim nostalgici dupa cenzura comunista. Uitati in ce hal am ajuns, nu stim linia de echilibru. Cel mai greu, spunea Leonardo Da Vinci, este sa desenezi un om in picioare, in pozitie verticala. Verticalitatea si echilibrul sunt cel mai greu de redat. Am inceput sa ne miram de normalitate in Romania. Oamenii normali vor fi o secta, daca o vom duce tot asa, niste marginali. Majoritatea vor fi cei cu autoritatea parentala sau cu adoptii de copii, noi va trebui sa de adoptam la “normalitatea”care o sa vina.

2 thoughts on “Interviu Dan Puric

  1. nu imi place ce zice nenea asta ..seamana a “diaree cerebrala” si totusi “romania este o pustie, dar in pustie s-au nevoit sfintii” 😛

  2. “nenea asta” e domnul Dan Puric, in prezent unul dintre cei mai mari actori romani si printre putinii oameni de cultura care are ceva important si inteligent de spus. ignoranta ta in legatura cu valorile noastre , nu ma priveste pe mine-desi e ceva grav- insa faptul ca nu intelegi nimic din ce afirma domnul Dan Puric si doresti sa afirmi asta in public ma face sa intuiesc faptul ca “diareea cerebrala” despre care vorbesti, nu a izvorat prea departe de mana care a scris commentul tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 1 =